Services

Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Wat kunnen wij voor u maken?

WEBSITE
Uw website zal zo worden ontworpen dat u deze zelf volledig kunt beheren. Zo kunt u makkelijk nieuwsberichten plaatsen of texten aanpassen, zonder tussenkomst van ons en zonder extra kosten. Wel zo gemakkelijk!

WEBWINKEL
Wij kunnen uw (nieuwe) webwinkel inrichten met alle belangrijke opties en betaal gateways, waaronder iDeal, Paypal, Creditcard en Sofort Banking. U kunt makkelijk en snel zelf uw producten aanpassen, toevoegen en verwijderen.

FORUM / CHATBOX
Wilt u een forum of chatbox bij uw website? Geen probleem! Wij ontwikkelen deze graag voor u.

LOGO
Op zoek naar uw eerste logo, een nieuw logo of wilt u uw huidige logo een opfrisbeurt geven? Bij ons is dit mogelijk. Heeft u geen enkel idee voor een logo? Wij denken graag met u mee.

HUISSTIJL
Wilt u graag een complete huisstijl? Wij ontwerpen deze graag samen met u. Briefpapier, adresstickers, merchandise en gadgets, wij zorgen ervoor dat uw organisatie opvalt!

FLYERS
Organiseert u een evenement of zoekt u mooie brochures? Wij kunnen u helpen met het ontwerp en realiseren van deze flyers.

VISITEKAARTJE
Uw visitekaartje is de eerste indruk van uw organisatie, daarom denken wij graag mee met wat bij u past, en maken wij van een saai wit kaartje weer iets opvallends en unieks.

CD/DVD ARTWORK
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van artwork voor audio CD’s en DVD’s. Wij werken voor vele platenlabels, een deel van ons portfolio is te vinden op Discogs.com. Wij werken o.a. voor Planet Ambi, TriggerTraXX, Club Nation Records, Bonzai Music en RexxBeatz.

FOTOGRAFIE
Bent u op zoek naar professionele fotografie van uw werknemers, bedrijf, uzelf of uw evenement? Onze professionele en afgestuurde fotografe voorziet u graag van de mooiste foto’s.

error: © Jaim Design